kismamáknak, kispapáknak, anyukáknak, apukáknak...és az egész családnak
Az oldal megtekintéséhez minimálisan 1024x768-as felbontás javasolt!


Személyes vagy csoportos segítség

Hogyan készüljünk rá?  vedonoblog.hu RSS Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Google könyvjelző Digg del.icio.us
A szülés talán a legnagyobb csoda, ami megtörténhet velünk itt a földön. Érdemes készülni, felkészülni rá, hogy minél szebb élmény lehessen. Hogyan?


Ha rendszeresen járunk terhes gondozásra az orvoshoz és a védőnőhöz, megfelelően elvégeztetjük a vizsgálatokat, akkor nagymértékben ki lehet szűrni a komplikációkat.

A kórházak, védőnői szolgálatok szülésre felkészítő tanfolyamai sok-sok ismeretet, információt nyújthatnak, hogy ne érezzük magunkat bizonytalanságban. Én a János kórházban szültem, és védőnő létemre részt vettem a tanfolyamon, és mondhatom, nagyon sok mindent megtudtam a helyi szokásokról, rendszerekről, így nem volt az a félelmem, hogy hova kell menni, mit kell vinni, mi fog ott történni, hanem úgy mentünk éjjel szülni, mintha már nem először járnánk itt.

A szülés előtt a védőnővel való személyes találkozás esetleg otthon szintén eloszlathatja a bizonytalanságot. Mit érdemes tudni a szülést megelőzően?
A hozzászóláshoz kérem add meg az e-mail címedet!

E-mail:   


 Keresés a cikkekben