kismamáknak, kispapáknak, anyukáknak, apukáknak...és az egész családnak
Az oldal megtekintéséhez minimálisan 1024x768-as felbontás javasolt!


Kórházban: ölbe vétel

Szülés utáni napok  vedonoblog.hu RSS Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Google könyvjelző Digg del.icio.us
Hú, hát erről azt hiszem mindannyian tudnánk mesélni. De utólag visszagondolva általában pozitívabban éljük meg, mint az utána következő napokat otthon. Most már a legtöbb kórteremben együtt vannak a babák a mamákkal, ami segíthet, hogy mihamarabb megtanuld a baba ellátását, és a szoptatást. Jó végre a szülőágyról átfeküdni a kórtermi tiszta ágyba, jó látni, hogy milyen édesen alszik a babád. De mi van akkor, ha felsír, és esetleg egyedül vagy?

Most mit tegyek? Hogyan vegyem fel, felvegyem-e egyáltalán? De talán tisztába kéne tenni, vagy nem? És mindemellett alig bírok megmozdulni stb.

Vegyük sorra:

Oldalt fekvésből óvatosan emelkedj fel, ülj ki az ágy szélére. Ezután úgy vedd ki a babát, hogy kitakarod, és a két hónalja alá nyúlj, és teljes tenyérrel a fejét megtámasztva emeld fel, és öleld magadhoz. Elég ilyenkor az egyik kézzel a fejét tartani úgy, hogy a hüvelykujjad a hónalja alatt van, a másik kezeddel meg a popsiját tartsd. És akkor lehet, puszilgatni, becézgetni, ringatni.
A hozzászóláshoz kérem add meg az e-mail címedet!

E-mail:   


 Keresés a cikkekben